помощ
Как да поръчам?
Как се осъществява доставката?
Как да платя?
Мога ли да върна или заменя доставен и платен вече продукт?


Идеи за подаръци:
до 30 лв.
от 31 до 50 лв.
от 51 до 70 лв.
от 71 до 90 лв.
над 90 лв.


  С Наложен платеж - това е заплащане на поръчката Ви на куриера в момента на получаването й. Ние ще Ви се обадим през деня между 10:00 и 19:00 часа за потвърждение, на посочения от Вас телефон.
Заедно с поръчката може да получите и данъчна фактура, като нашите данни са: Конкорд Къмпани ЕООД, София, ж.к. Овча Купел 2, блок 19, Дан. номер: 3221092103, Булстат: 131071313, МОЛ: Николай Миланов, Банкова сметка: 1010344807 Първа Инвестиционна Банка.

Вие желаете да изпратите подарък на свой приятел или бизнес партньор, но нямате дебитна карта, за да заплатите предварително поръчката си. В този случай използвайте предлаганата от нас специална куриерска услуга "Допълнителен адрес". Тя представлява посещение на куриера във Вашия дом или офис само за заплащане на поръчката, направена в concord.bg и едновременно с това друг куриер доставя подаръка на посочения адрес, като няма ограничение в това дали Вие и получателя се намирате в един и същ град.  Вие имате дебитна карта, но за да пазарувате в Интернет трябва да минете през следните три стъпки:
стъпка 1: Разрешение от Вас картата Ви да се използва за плащане по Интернет - това може да разрешите в момента на издаване или от банкомат в менюто "ДРУГИ УСЛУГИ".
стъпка 2: Регистрация на картата Ви при оператора за Интернет разплащания - www.ePay.bg. Това става online и отнема не повече от 5 минути, след което получавате потребителско име и парола, и КИН номер, който замества Вашия ПИН код.
стъпка 3: Добавяне на Вашата карта към клиентския Ви профил в ePay.bg - това става след като вече влезете като клиент с полученото потребителско име и парола и добавите новата си карта към клиентския си профил.  При плащане с EUROMASTERCARD задължителни условия са: 1. да посочите активен стационарен телефонен номер за връзка с Вас. 2. Закупените стоки се предават след представяне на документ за самоличност. В отделни случаи сроковете за доставка могат да бъдат удължени поради получаването на потвърждение от обслужващата ни банка. При неспазване на тези условия, concord.bg си запазва правото да сторнира вече извършеното плащане и да откаже изпълнението на поръчката!  До 1 декември 2004 г. при всяко плащане с кредитна карта TransCard вие получавате 5 % отстъпка под формата на Cash Back. Интернет магазин Concord.bg e първият магазин, който предлага разплащане с TransCard в реално време.

Уважаеми Клиенти, CONCORD.bg високо цени спечеленото от Вас доверие, което ни задължава да отговорим със същото.
С този талон Ви даваме възможност в 10 (десет) дневен срок и съгласно нашите условия* ДА ЗАМЕНИТЕ ВСЕКИ ПРОДУКТ, закупен от нашия магазин или поръчан по интернет от www.concord.bg.
Изборът на парфюм, Ваш или чужд, дори и несполучлив вече е поправим.

Concord company LTD.

*Условията за замяна са описани на гърба на този талон.
Вижте ги от тук

Съгл. ЗЗП клиентът има право да върне в 7-дневен срок всяка стока, закупена по интернет, без да дължи за това обещетение.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КЛИЕНТА!

защо да купя от Конкорд? нов магазин първа награда безплатна доставка безплатна подаръчна опаковка безплатно и лесно връщане на всяка покупка идеи за подарък реален магазин КОНКОРД реален магазин ZEN карта за отстъпки