помощ
Как да поръчам?
Как се осъществява доставката?
Как да платя?
Мога ли да върна или заменя доставен и платен вече продукт?


Идеи за подаръци:
до 30 лв.
от 31 до 50 лв.
от 51 до 70 лв.
от 71 до 90 лв.
над 90 лв.

Цена:

Всички покупки над 39 лева се доставят безплатно в цялата страна. За поръчки под тази сума цената на доставката е 5 лева. При определени случаи: когато пратката се взима или доставя от нас в почивен ден или при използване на услугата Куриера да посети втори адрес, върху стойността на доставката (ако има такава) се добавят 2.40 лева. За поръчки под 39 лева доставката става 5+2.40=7.40 лева, а за поръчки над 39 лева доставката е 2.40 лева.

Време:

Всички доставки за София са експресни (без значение от общата стойност на поръчката). Времето за доставка е до 190 минути след потвърждение по телефона, освен ако не е упоменат по-късен час или ден.

Времето за доставка за страната е различно - от 1 до 5 работни дни според зоните на покритие на куриерска фирма City Express.

Проверете в коя зона се намира Вашия град.

Уважаеми Клиенти, CONCORD.bg високо цени спечеленото от Вас доверие, което ни задължава да отговорим със същото.
С този талон Ви даваме възможност в 10 (десет) дневен срок и съгласно нашите условия* ДА ЗАМЕНИТЕ ВСЕКИ ПРОДУКТ, закупен от нашия магазин или поръчан по интернет от www.concord.bg.
Изборът на парфюм, Ваш или чужд, дори и несполучлив вече е поправим.

Concord company LTD.

*Условията за замяна са описани на гърба на този талон.
Вижте ги от тук

Съгл. ЗЗП клиентът има право да върне в 7-дневен срок всяка стока, закупена по интернет, без да дължи за това обещетение.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КЛИЕНТА!

защо да купя от Конкорд? нов магазин първа награда безплатна доставка безплатна подаръчна опаковка безплатно и лесно връщане на всяка покупка идеи за подарък реален магазин КОНКОРД реален магазин ZEN карта за отстъпки