помощ
Как да поръчам?
Как се осъществява доставката?
Как да платя?
Мога ли да върна или заменя доставен и платен вече продукт?


Идеи за подаръци:
до 30 лв.
от 31 до 50 лв.
от 51 до 70 лв.
от 71 до 90 лв.
над 90 лв.
Фирма Конкорд Къмпани отвори нов реален магазин за дрогерия и козметика в София, на булевард Янко Сакъзов # 30, непосредствено до кино Левски!

В него ще намерите пет гами декоративна козметика: Bourjois, Maybeline, Manhattan, Rimmel, MaxFactor и Golden Rose. Също така предлагаме богат избор от средства за стилизиране и боядисване на коса, имитационна бижутерия, дрогерия, парфюмерия и бяла козметика, насочени към масовия потребител.

Тук може да си запишете и час за тестово гримиране - безплатно и след одобрение от Ваша страна - същинско гримиране в точен час в деня на Вашия празник с цена 15 лева. Телефон за връзка с нас: 0897849951.

Очакваме Ви!

Николай Миланов
Управител на Concord Company Ltd

Уважаеми Клиенти, CONCORD.bg високо цени спечеленото от Вас доверие, което ни задължава да отговорим със същото.
С този талон Ви даваме възможност в 10 (десет) дневен срок и съгласно нашите условия* ДА ЗАМЕНИТЕ ВСЕКИ ПРОДУКТ, закупен от нашия магазин или поръчан по интернет от www.concord.bg.
Изборът на парфюм, Ваш или чужд, дори и несполучлив вече е поправим.

Concord company LTD.

*Условията за замяна са описани на гърба на този талон.
Вижте ги от тук

Съгл. ЗЗП клиентът има право да върне в 7-дневен срок всяка стока, закупена по интернет, без да дължи за това обещетение.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КЛИЕНТА!

защо да купя от Конкорд? нов магазин първа награда безплатна доставка безплатна подаръчна опаковка безплатно и лесно връщане на всяка покупка идеи за подарък реален магазин КОНКОРД реален магазин ZEN карта за отстъпки