дамска парфюмерия
Търси по име на дизайнер
Carolina Herrea
Carolina Herrera 212 VIP Party Fever

212 VIP PARTY FEVER от Carolina Herrera е новият аромат, лимитирана колекция. Дамската и мъжка версия и взаимно се допълват перфектно, приканвайки ни да изживеем безкрайните партита на нощните клубове в Ню Йорк. Този нов аромат ни кани в 70-те години, известни със светлините, цветовете и яркостта си. Регресия в миналото, изпълнена със забавление, жизненост и емоция. Композицията започва със сладка и апетитна комбинация, формирана от нотки като малина и личи. Тогава сърцето му ни изненадва с морско вълнение, съчетано с жасмин, създавайки деликатен и хармоничен тандем, завършващ с мускус, сандалово дърво и дървесни нотки, фон, който издава топлина и чувственост. Нотките придават нощен характер на този аромат. Идеално допълнение към приятните нощи между приятели, в които смехът и забавлението са истинските герои на вечерта. Неоните са светлини от нощните клубове през седемдесетте, присъстват в дизайна на опаковката и бутилката. Разнообразни сини, зелени, розови и жълти неонови тонове, в техните разновидности, придават учудваща визия.категория цена  
ЕДТ 80 мл. 148.58 лв.
Безплатна доставка при стойност на поръчката над 39 лева!
За поръчки по телефона: 02 946 1378, 089 784 9951, 088 774 8103
* съкращения
 

тънък намек
към приятел
Уважаеми Клиенти, CONCORD.bg високо цени спечеленото от Вас доверие, което ни задължава да отговорим със същото.
С този талон Ви даваме възможност в 10 (десет) дневен срок и съгласно нашите условия* ДА ЗАМЕНИТЕ ВСЕКИ ПРОДУКТ, закупен от нашия магазин или поръчан по интернет от www.concord.bg.
Изборът на парфюм, Ваш или чужд, дори и несполучлив вече е поправим.

Concord company LTD.

*Условията за замяна са описани на гърба на този талон.
Вижте ги от тук

Съгл. ЗЗП клиентът има право да върне в 7-дневен срок всяка стока, закупена по интернет, без да дължи за това обещетение.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КЛИЕНТА! Как да купя този     продукт?
 Как да го платя?
 Как ще ми бъде     доставен?
 Мога ли да го върна?